forum pedagogiki specjalnej UMK rocznik 2008

Opis forum

#16 2009-05-24 14:58:20

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

Re: historia pedagogiki specjalnej

no przepraszam lista jest na mailu... chyba starosta nie dostoswoa³ sie do sugesti na forum i mailu.

#17 2009-05-24 15:26:45

emmerytka

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

lista juz jest gotowa....jest na poczcie

#18 2009-05-24 18:06:15

Agusia89s

U¿ytkownik

Punktów :   

No super. z tego co widzê na mailu nie do¶æ ze jestem przepe³niona gorycz± to jeszcze jestem egoistk±, suuuuper. tak mi uby³o ¿e a¿. Zastanawiam siê tylko co kieruje cz³owiekiem, który ¶mie nazywaæ siê naszym starost±? I czy listy ju¿ powêdrowa³y do dr Wa³êgi? Ale¿ mnie cz³owiek wkurzy³, jak ju¿ dawno nikt.

Mam tylko nadziejê, ¿e nasze spotkanie we wtorek poskutkuje, bo to ju¿ mi zakrawa o paranoje. Teksty, ¿e to nie wasza wina, ¿e mamy nazwisko na tak± a nie inn± literê s± bardziej ¿a³osne od tych, ¿e mamy sobie pomagaæ. Szczerze mówi±c podziwiam kogo¶, kto na mailu napisa³ szczer± prawdê, ¿e zawsze wszystko macie od grup A B lub C. I nie k³amcie, ¿e tak nie jest, bo zabije was ¶miechem. I tu kolejna paranoja: dlaczego nikt z grup D i E siê nie odezw± na forum? Ano dlatego ¿e wielki mistrz Andrzej stoi po ich stronie. Ciekawe co by by³o, gdyby szanowny za przeproszeniem Starosta zamieni³ daty? Przestaliby¶cie go uwielbiaæ? mo¿e za³ó¿my profil na nk: Ave Andrzej!
Sorry, rozpêdzi³am siê, ale mój wk.órw siêgn±³ zenitu.

http://www.demotywatory.pl/demot/818.jpg

z pozdrowieniami dla Andrzeja!

#19 2009-05-24 18:30:14

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

ja jestem z grupy E i jak widzicie staram sie wam pomóc chociaz jest mi to nie na reke uwa¿am ¿e macie racje i ze zawsze idziecie na pierwszy ogieñ, andrzej stoi po zstonie grup e i d bo jest ze mna w grupie. nie dziwie mu sie ze ion chce unikn±c tycjh k³ótni bo nie ejst to przyjemne. nie wiem jak bedzie z grupa i i na jakim stanie stanowisku ale porozmawiam z nimi. I nie mówcie mi ze bez sensu pisze o pomocy... mysle ¿e gdybym nie zacze³a tego watku to lista by posz³a i nie mia³yby inne grupy nic do gadania. trzeba zrobic wszystko zeby wiekszosc chcioaz by³a zadowolona a dr wa³êga nie wkurzona i tyle. i b³agam bez obrazania kogokolwiek...

#20 2009-05-24 18:33:09

Agusia89s

U¿ytkownik

Punktów :   

Nie chcia³am pojechaæ po Tobie, ale po tych co nawet nie maj± odwagi zabraæ g³osu. A dr Wa³êga bêdzie wkurzona je¿eli nasz szanowny Pan Andrzej zaniesie/wy¶le jej listê tak jak jest. I to ju¿ tylko jego dobra wola jak skoñczymy.
I jak ja mam nikogo nie obra¿aæ?!
Bana mogê dostaæ, za³o¿ê nowe konto:P

#21 2009-05-24 20:08:10

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

no nie da sie ukryc ze mozna za³o¿yc nowe konto aczkolwiek no có¿ jakies zasady obowi±zuje jednak prawda? Andrzej jest osoba bardzo niedostosowana spo³ecznie i pewnie wiekszosæ by sie ze mna zgodzi³a ¿e ma jakie¶ przejawy zaburzeñ aczkolwiek jak wiemy wszysyc sa lud¼mi i jak juz wielkorotnie mówi³am pomóg³ mi pare razy pamietaj±c o tym ze jestem z bydgoszczy i codziennie dojezdzam. wiem ze go to nie usprawiedliwia ze zrobi³ cos dobrego i zreszta nie ma sensu go t³umaczyc bo i mi podpad³ ze wzgledu na jego bardzo smutne i obra¼liwe s³owa w stosunku do grupy E. ale obra¿anie kogokolwiek nie ejst na miare przysz³ych pedagogów specjalnych< przynajmnie ja tak uwa¿am> mia³am nadzieje na jak±¶ wspó³prace ze starosta jednak¿e ona chyba nie wypali bo watpie ze sie tu pojawi³ i poczyta³... szkoda ¿e tak sie dzieje ale co robic... s³uchajcie wszystko jest ustalone o 15 watpie ze starosta sie zjawi ale przynajmniej ja bêdê i mimo tego ze nie mam miana starosty cos z tym wskuramy. Jak kto¶ ma jakis kontakt z grup± D niech zadzwoni bad¼ napisze smsa zeby sie kto¶ od nich zjawi³ bo oni zapewne tez chca wypowiedziec swoje zdanie i co do nich tez musimy byc uczciwi.

#22 2009-05-24 20:12:01

Agusia89s

U¿ytkownik

Punktów :   

No wiem, wiem, nie powinnam siê zni¿aæ do takiego poziomu, ale sama rozumiesz - emocje. Poprawiê siê, obiecujê
Mam nadziejê, ¿e we wtorek co¶ da siê zrobiæ... jednak bojê siê, ¿e znów to siê na nas odbije i bêdziemy mieli jeszcze bardziej przerypane u dr Wa³êgi...

#23 2009-05-24 20:43:18

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

w³±snie mnie tez to troche przera¿a i nie wiem czy sprawa jest warta swieczki ale co robic... jak co to najwy¿ej powie jej sie ¿e andrzej zle zrobi³ liste i ma byc odwrotnie < zart>
PS. jak zobaczy³am kotka to mysla³am ¿e sie pop³acze ze ¶miechu kultowy koT:)

#24 2009-05-24 20:55:22

Agusia89s

U¿ytkownik

Punktów :   

Ty wiesz, ¿e ja dok³adnie o tym samym my¶la³am? to wcale nie jest g³upi pomys³...

A kotek wymiót³. W ogóle demotywator, przejrza³am ca³e ponad 200 stron - szaaaa³

#25 2009-05-24 21:16:58

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

mo¿e i nie ejst g³upii ale niestety totalnie nieuczciwy co do dr wa³êgi... trzeba jej wyjasnic ca³± sytuacje... ja w pisaniu to jestem "m±dra" gorzej u mnie z wyjasnianiem twarza w twarz ale co zrobic ka¿dy ma jakies swoje w³asne "strachi" no ale jak cos podejdziemy ca³a grupka przedstawicieli jak ju¿ ustalimy co i jak to mo¿e sie uda... naprawde nie wiem co z tego wyjdze szczególnie ze obawiam sie reakcji dr wa³êgi na te nasze kolejne niezdecydowania... zreszt± no qwa maæ ja bym sie nawet osobiscie cieszy³a z tego terminu na 9 tyle ze to g³upie prawko którego zreszta zdac nie moge no co za cholerstwo... w oóle denerwuje mnie ca³a ta k³ótnia i brak porozumienia, nie rozumiem dlaczego jest z tego taki straszny problem skoro jakos grua d sie np nie wypowiada... nie no szczerze wam powiem naprawde jestesmy wszyscy odrobinie ¿enuj±cy z tymi nieporuzumieniami... z innej strony gdyby dr wa³êga na wyk³±dzie powiedzia³a ze np to pó³ sali idzie 9 a 2 pó³ 10 to by problemu nie by³o... ja juz nie wiem co o tym myslec... wiem ze 108 osób < wg listy> zadowolic to jest niemo¿liwe wiec jak co to prosze o to ¿eby jak sie ie powiedzie z prze³o¿eniem tych grup dniami, nikt nie mia³do nikogo pretensji bo to jeszcze bardziej podzieli nasz rok...

Demotywator ma cos w sobie... powinnam dokañczaæ dydaktyke na zajecia a w tym siedzie pozdrawiam i do jutra

#26 2009-05-24 21:21:13

Agusia89s

U¿ytkownik

Punktów :   

Nie by³oby problemu, gdyby Andrzej nie zachowywa³ siê jak... no w³a¶nie, nie mieli¶my obra¿aæ.
Branoc;)

#27 2009-05-25 07:21:47

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

andrzej po prostu nie korzysta ze swoich kompetencji w sposób który powinien

#28 2009-05-25 08:35:17

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

ze wzglêdu na to co zobaczy³am na mailu dziêkuje wszystkim za wspó³prace. Jesli ktos chce prowadziæ dlaje to forum to prosze sie zg³osiæ bo jak widaæ niektórzy uwa¿aj± ¿e jestem zbyt "m±dra" i jak to sz³o "uwa¿am sie za magistra" o racja nie ejstem m±dra ale stara³am sie pomóc ale jak ludzie maj± mnie gdzie¶ to i nawzajem. ¿egnam serdecznie i juz nie wracam do tej sprawy. zapewne na spotkaniu zglosi sie ktos z grupy E ale na 100% nie ja bo uw³acznie mojej godno¶ci jest dla mnie czymæ w rodzaju zachowania dziecka które nie wie jeszce ze napierw trzeba pomyslec potem gadaæ.

#29 2009-05-25 08:48:00

Agusia89s

U¿ytkownik

Punktów :   

Ejjj no nie rób mi tego!! po mnie te¿ pojechali a jako¶ siê nie przejmujê. skoro zaczê³y¶my to musimy t± sprawê doprowadziæ do koñca, a uwierz mi ¿e w pojedynkê nic nie zdzia³am. Nalej na nich i ju¿. Mam nadziejê, ¿e jednak siê nie wycofasz.

#30 2009-05-25 08:56:32

Sharbat

Administrator

6616337
Punktów :   

po pierwsze napewno nie bedziesz sama bo inni sie zapewne zjawi± ja jak juz mówi³±m nie wiem na jakim stanowisku stanie moja grupa ale jak co bym walczy³a na ich korzy¶æ cokolwiek by chcieli z tym zrobiæ. a tak bedzie inna osoba reprezentuj±ca stanowisko grupy e. skoro ktos uwaza mnie za osobe niekompetentna < oczywiscie nie podpisuj±c sie nawet grup± bo czasami mog³abym sie dowiedziec  kto tak o nas s±dzi> niech sam sie stawi i repprezentuje swoje interesy. pozatym osoba która napisa³a tego niezykle dla mnie obrazliwego maila najwyrazniej nie przeczyta³a naszego "zajebistego forum" bo uzna³± ¿e to czymy o cos wojnê a kazdy kto przeczyta³ wie ze ejstem jedyna osoba wypowiadajaca sie z grupe i nie staje po zadnej stronie konfliktu a staram sie cos wynegocjowaæ. No po prostu cholera mnie bierze i jeszce smia nazywac mnie dzieckiem- którym nie jestem ani z zachowania ani z wieku poniewa¿ powtarzam po raz chyba 100 ja staram sie tylko pogodzi,c interesy, jakbym nie ja to znalaz³ sie ktos inny, a ja nie zamierzam siê wystawiaæ skoro i tak przejdzie mi to bokiem. pozdrawiam i sie wycofuje ze wzglêdu na mój honor.

Stopka forum

RSS